Derrota des del punt de penal (2-0)

El Juvenil A ha perdut al camp del RCD Espanyol B (2-0). Els andreuencs han quallat un gran partit, però finalment han perdut amb dos gols en contra mitjançant dos penals. El conjunt quadribarrat trenca la ratxa de tres partits sense ser derrotat i torna a entrar en zona de descens.

Els homes entrenats per Ignasi Senabre tenien un dels desplaçaments més complicats de la lliga al camp del RCD Espanyol B, un equip que està lluitant per la primera plaça. El Juvenil A ha iniciat el matx amb les idees molt clares de ser ben ordenats en defensa i aprofitar el contracop. La primera part ha estat molt travada en què les defenses s’han imposat als atacs i s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0.

A la represa el partit ha continuat amb el mateix guió. Tot i això, en el minut 60 ha arribat la primera jugada decisiva en què l’Espanyol ha tingut un penal a favor que ha marcat Antoniu Roca. El Juvenil A no li ha perdut la cara al partit i ha ensenyat les urpes amb diverses aproximacions amb perill. Novament, però, en el 80′ ha succeït la segona jugada clau amb una segona pena màxima pel conjunt local transformada per Ercik Salguero (80′). 2-0 en el marcador i amb aquest resultat s’ha arribat al final. Derrota andreuenca que deixa els andreuencs en la quinzena posició, en zona de descens, però empatat a 23 punts amb la FE Grama i CF Vilaseca, que ocupen places de salvació.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol B (2): Cesar Pirot, Marc Lachevre, Gerard Gomez, Marcos Guerrero, Adrian Miranda, Alvaro Marti, Adria Ramirez, Marc Pelaz (Omar El Hilali, 78′), Matoe Joseph (Ferran Giner, 60′), Aleix Grabulosa i Antoniu Roca (Erick Salguero, 69′).

Juvenil A (0): Victor Nofuentes, David Nogales, Marc Torrents, Adrian Vico, Tomas Peñalba, Daniel Santiago (Guillem Trilla, 85′), Ericsson Antonio (Raul Luque, 61′), Marc Maideu (Victor Perez, 71′), Jomi Nazarov, Riki Soto i Unai Cruz.

Gols: 1-0 Antoniu Roca (60′), 2-0 Erick Salguero (80′).

Àrbitre: Sr. Marc Oltra Saez (del. Barcelona) ha amonestat Marcos Guerrero (48′) pels locals i Marc Maideu (39′), Unai Cruz (74′), Victor Nofuentes (80′) i Daniel Santiago (80′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del grup 7 del Lliga Nacional disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Imatge: Juvenil A arxiu. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS