Empat del Femení A (4-4)

El Femení A tanca la lliga amb un empat contra el CD Turó Peira (4-4). Amb aquest resultat les andreuenques finalitzen la lliga en segona posició i, per tant, més endavant jugaran una segona fase enquadrades en un nou campionat amb els millors equips que han competit en els diversos grups de Futbol 7 Amateur. El Femení B ha descansat aquest passat cap de setmana. 

El Femení A arribava sense opcions del lideratge en l’última jornada i amb l’empat contra el CD Turó Peira ha mantingut la segona posició. Aquest duel s’ha disputat al Narcís Sala i l’equip visitant, tot i ser l’avant penúltim, ha complicat bastant el partit al conjunt entrenat per Sergi Villaverde.

El CD Turó Peira s’ha avançat diverses vegades al marcador, però les andreuenques han estat capaces d’igualar el resultat en tots i cadascun dels cops que les visitants marcaven gol. Per la part quadribarrada les golejadores han estat Maria Gordillo (23′), Alice Helene Claudie (30′), Carlota Serarols (45′) i Maria Teresa (50′). Pel conjunt visitant Cristina Santamaria ha fet un pòquer de dianes (4′, 16′, 42′ i 46′). El Femení A acaba la lliga en segona posició i més endavant jugarà una nova fase amb els millors equips classificats en els diversos grups de Futbol 7 Amateur. Per altra banda, el Femení B ha descansat i encara li queden quatre partits per disputar.

Fitxa tècnica

Femení A (4): Sandra Medina, Maria Gordillo, Ana Garcia, Maria Jesus Lopez, Noelia Martinez, Alice Helene Claudie i Lucia Sanchis. També han jugat Monica Torrents, Helena Vigil, Alicia Rosa, Maria Teresa i Carlota Serarols.

CD Turó Peira (4): Cristina Santamaria, Cecilia Nikolle, Sandra Ferrer, Aina Alvarez i Jheimy Duran. També ha jugat Maria José Jareño.

Gols: 0-1 Cristina Santamaria (4′), 0-2 Cristina Santamaria (16′), 1-2 Maria Gordillo (23′), 2-2 Alice Helene Claudie (30′), 2-3 Cristina Santamaria (42′), 3-3 Carlota Serarols (45′), 3-4 Cristina Santamaria (46′), 4-4 Maria Teresa (50′).

Àrbitre: Sr. Giorgio Egusquiza Solis (del. Barcelona). Ha amonestat Maria Jesus Lopez (70′) per a les andreuenques.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur disputat al Narcís Sala.

Imatge: Femení A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS