Empat in extremis (1-1)

El Juvenil A ha aconseguit empatar amb un gol de Riki Soto en el temps afegit en el duel contra la UD Unificación Bellvitge (1-1), un rival directe per la permanència. Els andreuencs han sigut superiors en la primera part, però els ha tocat patir a la segona. Amb aquest resultat el conjunt quadribarrat és el dotzè classificat amb tres punts sobre el descens.

L’equip entrenat per Ignasi Senabre ha lluitat fins a l’últim minut i aquest esforç ha tingut premi amb el gol de l’empat en els darrers instants. El Juvenil A arribava al partit en un bon moment després de dues victòries consecutives i tenia al davant la UD Unificación Bellvitge, un rival també de la part baixa. Els andreuencs han sigut superiors durant el primer temps en què han tingut diverses ocasions clares per marcar, però no han estat encertats en la definició.

A la represa, el duel ja ha estat més igualat. Bilal Lamsaif ha avançat en el marcador la UD Unificación Bellvitge (62′). Els quadribarrats han donat una passa endavant i intensificat els atacs a la recerca del gol. Finalment ha arribat en el temps afegit a càrrec de Riki Soto (90′). Amb aquest empat el conjunt andreuenc encadena una ratxa de tres jornades sense perdre i, a més, guanya el gol average particular davant el conjunt del Baix Llobregat. El Juvenil A és el dotzè classificat amb tres punts de marge sobre el descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Marc Torrents, Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Marc Maideu, Raul Luque (Victor Lamela, 53′), Daniel Santiago (Riki Soto, 58′), Ericsson Antonio, Unai Cruz (Victor Perez, 65′) i Jomi Nazarov.

UD Unificación Bellvitge (1): Souleiman Touray, David Figueras, Pau Parejo, Marcos Serrano, Ivan Prados, Marcel Gavarro, Daniel Morillas (Pol Sanchez, 75′), Biel Fornes (Ouail El Kaddouri, 88′), Bilal Lamsaif, Alex Domingo (Sergio Gallardo, 79′) i Mohamed Keita (Cristian Ubon, 55′).

Gols: 0-1 Bilal Lamsaif (62′), 1-1 Riki Soto (90′).

Àrbitre: Sr. Lluis Espallargas Casellas (del. Barcelona) ha amonestat Daniel Santiago (39′), i Sergi Dominguez (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS