Oferta exclusiva: acompanya el Sant Andreu en cinc desplaçaments!

La UE Sant Andreu posa a disposició dels seus aficionats un paquet de cinc bitllets d’autocar per als cinc desplaçaments fora de l’àrea metropolitana de Barcelona que resten per a acabar la lliga, per tal de facilitar l’assistència dels quadribarrats i l’animació en aquesta recta final tan important. Es tracta dels partits a la Pobla de Mafumet, Peralada, Manresa, Vilafranca i Banyoles.

Es tracta d’una iniciativa per a estimular l’acompanyament de l’afició a l’equip en aquests desplaçaments llunyans, tenint en compte que els altres dos partits restants fora de casa (Castelldefels i Terrassa) són destinacions pròximes a Sant Andreu i s’hi pot arribar fàcilment amb transport públic.

Què cal saber?

Els autocars seran de 55 places i el paquet complet dels cinc desplaçaments costa 50 euros. Es comencen a vendre a partir d’avui, 24 de febrer, i l’oferta exclusiva és fins el divendres 13 de març. Si quedessin places lliures, s’oferirien viatges per separat fins a esgotar les places. Per tal de facilitar l’organització dels desplaçaments, preguem als interessats que comprin el paquet com més aviat millor.

Cal donar el nom i cognoms i un telèfon de contacte a les oficines del club (09:30-12:30h i 17:00h-20:00h), en horari de dilluns a divendres. Amb aquestes dades es farà una llista de reserva de plaça als autocars. No s’acceptaran devolucions, però sí substitucions i intercanvis amb altres aficionats, previ avís al club. S’informarà puntualment de l’hora de sortida dels autocars i de l’hora de convocatòria al Narcís Sala la mateixa setmana de cada partit.

Davant la possibilitat que l’autocar no s’ompli en algun desplaçament per algun motiu, com ara no voler assistir als estadis que cobren deu euros per les entrades (Pobla de Mafumet i Peralada), es cancel·larien aquests desplaçaments puntuals i es mantindrien els altres. A qui hagués comprat el paquet, se’ls retornaria l’import (10 euros per desplaçament).

Som-hi quadribarrats!
Acompanyem el Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS