Partit important contra un rival directe

Amb la derrota la passada jornada el Juvenil A va tornar a entrar en zona de descens. Els andreuencs es volen refer i aquest dissabte al Narcís Sala reben l’AE Prat, el cuer de la lliga (17:30 h). La classificació està molt igualada i de l’onzè a l’últim només hi ha sis punts de diferència. Per tant, el conjunt quadribarrat afronta el partit contra un rival directe per la salvació. 

Després d’una setmana de descans torna la lliga pels homes entrenats per Ignasi Senabre. Els andreuencs necessiten guanyar per sortir del descens com més aviat possible. Estan empatats a punts amb l’equip que marca la permanència. Una victòria seria un pas molt important per aconseguir l’objectiu i més aquest dissabte al Narcís Sala (17:30 h), ja que el Juvenil A rep l’AE Prat, el cuer de la lliga, però només els separen quatre punts de diferència.

El conjunt del Baix Llobregat, tot i anar últim, és un equip que competeix els partits fins al final. La passada jornada va tornar a guanyar un partit, contra el CE Mercantil, i trencava així una ratxa de dos empats i dues derrotes en els anteriors quatre enfrontaments. El Juvenil A necessita retrobar-se amb la victòria al Narcís Sala on com a locals encadenen tres partits sense perdre.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS