El Femení B torna a jugar després d’haver tingut una setmana de descans i ho farà aquest diumenge contra el CE Bellavista Milan al Narcís Sala (20:00 h). Les andreuenques, segones classificades, reben al quart classificat en un partit que es preveu complicat. El Femení A ja va acabar la lliga i espera a disputar la segona fase més endavant.

L’equip entrenat per José María García encara la recta final de la lliga en la segona posició a un punt del líder, però amb un partit pendent. Les andreuenques volen guanyar per continuar pressionant al primer classificat i aquest diumenge ho intentaran contra el CE Bellavista Milan al Narcís Sala (20:00 h). El conjunt quadribarrat es va refer de la derrota de fa dues jornades amb la clara victòria davant l’AE Ramassa (11-0) en l’últim matx.

El CE Bellavista Milan té tres punts menys a la classificació que el Femení B i arriba al partit en una bona dinàmica després d’encadenar dos triomfs consecutius.

Imatge: Femení A enfront de l’AE Ramassa | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS