Prèvia Femení B

El Femení B torna a jugar després d’haver tingut una setmana de descans i ho farà aquest diumenge contra el CE Bellavista Milan al Narcís Sala (20:00 h). Les andreuenques, segones classificades, reben al quart classificat en un partit que es preveu complicat. El Femení A ja va acabar la lliga i espera a disputar la segona fase més endavant.

L’equip entrenat per José María García encara la recta final de la lliga en la segona posició a un punt del líder, però amb un partit pendent. Les andreuenques volen guanyar per continuar pressionant al primer classificat i aquest diumenge ho intentaran contra el CE Bellavista Milan al Narcís Sala (20:00 h). El conjunt quadribarrat es va refer de la derrota de fa dues jornades amb la clara victòria davant l’AE Ramassa (11-0) en l’últim matx.

El CE Bellavista Milan té tres punts menys a la classificació que el Femení B i arriba al partit en una bona dinàmica després d’encadenar dos triomfs consecutius.

Imatge: Femení A enfront de l’AE Ramassa | UE Sant Andreu

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020