Prèvia Femení B

El Femení B és el segon classificat i està lluitant per acabar la lliga en primera posició. Aquest diumenge les andreuenques reben al Narcís Sala la UD Molinos (14:30 h), el penúltim classificat. El conjunt quadribarrat necessita obtenir un bon resultat per retallar punts al líder.

Les noies entrenades per José María García encaren el tram final de la lliga. Queden tres partits per disputar-se pel Femení B, que és a quatre punts del líder. Tot i això, el CF Sant Feliu de Codines, el primer classificat, només li resta per jugar una jornada. Per tant, les andreuenques necessiten en aquests últims enfrontaments aconseguir bons resultats.

Aquest diumenge el Femení B rep la UD Molinos al Narcís Sala (14:30 h). El conjunt visitant és el penúltim classificat, però va aconseguir trencar la mala ratxa la passada jornada amb la seva segona victòria de la temporada.

Imatge: El Femení B la passada jornada enfront del CA Bellavista Milan | UE Sant Andreu

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020