Ton Alcover signa una victòria molt lluitada (3-2)

El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria derrotant el Figueres al Narcís Sala amb un golàs de Ton Alcover al final del partit. Adri Rivas i Sergi Serrano havien avançat els quadribarrats a la primera part i a la segona, però Duba i Ousman havien equilibrat el marcador.

Els quadribarrats han començat el partit amb molta intensitat i arribada. Sergi Serrano no ha encertat la rematada en una bona centrada de Josu (4′) en la primera oportunitat. A la jugada següent, Adri Rivas ha caçat la pilota dins l’àrea i s’ha estrenat com a golejador amb un xut fort i ajustat (6′). Sergi Moreno també ha tingut una opció en un xut de primeres que ha sortit desviat (14′).

El Figueres no s’ha fet enrere i ha començat a estirar-se i a apropar-se a la porteria andreuenca. Gabri ha tingut dues oportunitats seguides, amb un xut que ha sortit fora (21′) i un tir que ha blocat Craviotto en dos temps (22′). Els empordanesos han aconseguit l’empat amb una rematada de cap de Duba des de l’interior de l’àrea (30′). A més, Sergi Moreno ha hagut d’abandonar el terreny de joc lesionat, substituït per Elhadji (38′). Abans del descans, Embela ha evitat el gol de Sergi Serrano sortint ràpidament i desviant la rematada a córner (42′).

Rivas s’ha estrenat com a golejador, i ha dedicat la diana a David Aragón per la pèrdua del seu avi.

A la represa, el Sant Andreu no ha trigat a tornar-se a avançar. Després d’una primera intervenció de Craviotto per a desviar un xut d’Ousman (51′) i del canvi de Laro per Adri Rivas per lesió (53′), els andreuencs han colpejat amb un gol de Sergi Serrano, que ha aprofitat el refús de la rematada al pal d’Elhadji (55′).

Serrano ha estat a punt de marcar el tercer del Sant Andreu en un u contra u amb Embela, però el porter visitant ha estirat el peu per a desviar el tir creuat (57′). Poc després, també ha pogut blocar un xut potent de Josu des de mitja distància (63′). Tanmateix, el Figueres ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut per a restablir l’empat, amb un xut potent i col·locat d’Ousman (65′).

El capità Llamas, de nou un puntal en defensa i en atac.

Encara quedava molt partit i el Sant Andreu ha continuat percudint per a cercar el gol de la victòria. Els quadribarrats han reclamat mans en una rematada de Laro dins l’àrea (67′), i Embela ha refusat un xut de Josu a l’interior de l’àrea (75′), i Llamas ha disparat per sobre del travesser (77′). L’empat es consumava, però el Sant Andreu mai abaixa els braços. Amb el temps reglamentari complert, Ton Alcover ha controlat la pilota a prop del cercle central, ha avançat i ha enviat des de trenta metres un míssil imparable pel porter que ha perforat la porteria (90′).

El gol d’Alcover ha fet embogir el Narcís Sala i ha acabat donant tres punts molt lluitats al Sant Andreu, que arriba als 40 punts i es manté tercer a la classificació. Diumenge vinent a les 12:00h, els andreuencs visitaran el Cerdanyola.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Craviotto, Llamas, Carroza, Noguera, Roger, Jaume (Víctor, 70′), Alcover, Sergi Serrano, Adri Rivas (Laro, 53′), Josu i Sergi Moreno (Elhadji, 38′).

UE Figueres (2): Embela, Tarrenchs, Màrius (Genís, 73′), Joel (Pujadas, 60′), Gallo, Ayala, Gabri (Pepu Soler, 60′), Iván, Ousman, Duba i Bora.

Gols: 1-0 Adri Rivas (6′), 1-1 Duba (30′), 2-1 Sergi Serrano (55′), 2-2 Ousman (64′), 3-2 Alcover (90′).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Jaume, Elhadji i Alcover pels locals i Gabri, Gallo, Joel i Iván pels visitants. Ha expulsat Sergi Moreno a la banqueta del Sant Andreu.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS