Triomf treballat del Sant Andreu (1-4)

El Sant Andreu ha guanyat contra el Cerdanyola a domicili en un bon partit dels quadribarrats. Un triomf molt treballat i que s’ha posat coll amb un amb el gol de Servetti a la primera part. Els andreuencs, superiors, han empatat abans del descans amb una rematada d’Elhadji. A la segona meitat, Ton Alcover ha trencat la igualada, Sergi Serrano ha sentenciat i Laro ha posat la cirereta a la victòria.

El partit ha començat igualat, amb un Cerdanyola intens i amb un plantejament defensiu i un Sant Andreu que ha atacat amb paciència, movent la pilota i jugant a camp contrari. Els andreuencs han tingut diverses aproximacions a l’àrea, sense arribar a crear una oportunitat clara. Rivas i Josu han estat els primers a inquietar Manu, que ha blocat un xut de Sergi Serrano (14′).

El Cerdanyola, però, s’ha avançat aviat. En una pilota llarga, Servetti ha aprofitat una indecisió defensiva per a avançar els vallesans (15′). Els quadribarrats no s’han posat nerviosos i han reaccionat mantenint el domini i atacant ordenadament, cercant el gol de l’empat. Sergi Serrano ha xutat per sobre del travesser (16′), Manu ha refusat un xut de falta d’Alcover (25′), Josu no ha arribat per poc a rematar una bona centrada d’Elhadji (38′) i ell mateix no ha pogut rematar amb comoditat dins l’àrea (40′).

Elhadji, amb el seu vuitè gol, ha empatat el partit.

La insistència del Sant Andreu ha tingut premi abans del descans. Sergi Serrano ha fet una centrada des de l’esquerra i Elhadji s’ha imposat a l’àrea per a empatar amb una gran rematada de cap (41′). Craviotto ha hagut d’intervenir per a rebutjar una rematada de Javi López (43′) i Josu ha provat un xut des de lluny que ha sortit per sobre del travesser (45′).

A la represa, Víctor ha substituït Terrats per molèsties, complint el centenar de partits amb la quadribarrada. Poc després, Noguera també s’ha hagut de retirar per un fort cop al genoll. Els vallesans han fet un pas endavant i han creat problemes al Sant Andreu, però Craviotto ha resolt amb solvència. El porter ha sortit a tapar un xut dins l’àrea (63′) i després ha fet gala de reflexos refusant una rematada a boca de canó en un córner (72′).

Segon gol de Ton Alcover des de més de vint metres per a desequilibrar la balança.

El Sant Andreu ha superat els millors minuts del Cerdanyola i Ton Alcover ha donat un cop de puny damunt la taula. El pelat ha agafat la pilota a uns vint-i-cinc metres i, per segon partit consecutiu, ha deixat anar una fuetada, ajustada al pal, que ha perforat la porteria (74′). Els andreuencs no s’han conformat i han cercat el tercer. Llamas l’ha fregat en un xut creuat potent que no ha trobat porteria (77′).

El gol ha arribat a partir d’un servei de banda i una lectura perfecta de la jugada. Laro, que havia acabat d’entrar, ha llençat la pilota en profunditat per a Josu, que ha centrat perquè Sergi Serrano sentenciés el partit (84′). Poc després, els locals han quedat en inferioritat per l’expulsió de Pau López després d’una entrada perillosa i lletja contra Elhadji (88′). Laro (80′) i Víctor (81′) han estat a punt de marcar en sengles xuts que han acabat en córner.

Sergi Serrano, gol i dues assistències en un gran partit.

Els quadribarrats ja tenien els tres punts a la butxaca, però encara han fet un altre gol. El més bonic dels quatre d’avui, en una jugada en què Elhadji ha tocat per Laro i el càntabre ha deixat sol Roger dins l’àrea amb una passada filtrada. El lateral ha intentat regatejar el porter, però s’ha quedat sense angle i l’ha cedida d’esperó per a Sergi Serrano. El menut l’ha servit en safata de nou a Laro, que ha marcat a plaer (93′) per a cloure el partit.

El Sant Andreu s’ha endut el botí de les Fontetes i es manté tercer amb 43 punts, a quatre dels dos primers classificats. Diumenge vinent (12:00h) el Sants visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (1): Manu, Escabrós, Pau López, Rubén (Marc Jiménez, 76′), Roger, Javi López, Servetti, Calatrava, Hervías (Wilber, 81′), Alberto i Nils Puchades.

UE Sant Andreu (4): Craviotto, Llamas, Carroza, Noguera (Oumar, 57′), Roger, Terrats (Víctor, 46’), Alcover, Sergi Serrano, Rivas (Laro, 80′), Josu i Elhadji.

Gols: 1-0 Servetti (15’), 1-1 Elhadji (41’), 1-2 Alcover (74′), 1-3 Sergi Serrano (84′), 1-4 Laro (93′).

Àrbitre: Sr. Serrat Susi (del.Tortosa), ha amonestat Rubén, Escabrós, Javi López i Alberto pels locals i Noguera i Josu pels visitants. Ha expulsat Pau López (87′) amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi les Fontetes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020