Victòria de mèrit del Juvenil A (0-2)

El Juvenil A afrontava un partit clau al camp d’un rival directe en la lluita per la permanència com és el CE Mataró. Els andreuencs han fet una gran actuació i amb els gols de Franco Ezequiel i Unai Cruz han segellat el triomf quadribarrat. Segona victòria consecutiva i s’agafa dos punts de marge sobre el descens.

Tot i estar a principis de febrer el duel d’aquesta jornada podia marcar l’esdevenir de la temporada. La lluita per eludir el descens està molt igualada entre bastants equips i guanyar els enfrontaments directes és clau per a la salvació. El Juvenil A sabia de la importància del duel al camp del CE Mataró i des del primer moment ha sortit molt concentrat. Ha estat un partit molt tàctic i travat, però els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre han aconseguit avançar-se en el marcador amb el gol de Franco Ezequiel (26′). S’ha arribat al descans amb el 0-1.

Just començar el segon temps, pràcticament la primera aproximació, Unai Cruz ha fet el 0-2 pel Juvenil A. A partir d’aquest moment el Mataró ha fet un pas endavant i els andreuencs han hagut de patir en defensa per mantenir el resultat. El 0-2 segellava el triomf quadribarrat i a més els andreuencs guanyaven el gol average particular a un rival directe. El Juvenil A s’ha defensat molt ordenadament i el partit ha acabat amb el 0-2 visitant. És la segona victòria consecutiva i el Juvenil A puja fins a la dotzena posició amb dos punts d’avantatge sobre el descens.

Fitxa tècnica

CE Mataró (0): Sergi Casas, David Garcia, Aaron Vallejo (Adrian Vladimir, 47′), Alejandro Suarez, Alberto Vazquez, Marc Fernandez (Dawda Dambelleh, 86′), Marçal Cases, Musa Drammeh, Bernat Navarro (Daniel Plaza, 48′), Marc Herrero (Alex Alcazar, 46′) i Eric Ruiz.

Juvenil A (2): Victor Nofuentes, Marc Torrents, Ericsson Antonio (Adrian Vico, 83′), Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Marc Maideu, Raul Luque (Daniel Santiago, 62′), Unai Cruz (David Nogales, 73′), Franco Ezequiel (Marcos Morales, 64′), Riki Soto i Jomi Nazarov.

Gols: 0-1 Franco (26′), 0-2 Unai Cruz (46′).

Àrbitre: Sr. Roger Giro Pujols (del. Osona) ha amonestat Albert Garcia (75′), Musa Drammeh (89′), Marçal Cases (89′) pels locals i Sergi Dominguez (41′), Daniel Santiago (65′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal del Centenari.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria enfront del CE Mataró | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS