Victòria del Femení B (6-4)

El Femení B ha aconseguit una important victòria enfront del CA Bellavista Milan (6-4). Les andreuenques, les segones classificades, rebien a les quartes en un duel entre dos dels equips de la part alta. Amb aquest triomf el conjunt quadribarrat continua a quatre punts del líder, però amb dos partits menys. 

L’equip entrenat per José María García ha encadenat el segon triomf consecutiu i davant un dels rivals forts de la lliga. El duel, però, ha començat coll amunt per a les andreuenques quan Maria Fernanda ha fet el 0-1 per a les visitants en el 2′. El Femení B ha reaccionat de forma immillorable amb les dianes de Maria Teresa Cruces (10′), Carlota Serarols (15′) i Txus Lopez (23′).

El Bellavista Milan no s’ha rendit i Maria Molinillo ha marcat el 3-2 (24′). A partir d’aquí les andreuenques han sabut llegir molt bé el guió del partit fent gols en moments claus com el de Maria Teresa Cruces (29′) o el doblet d’Alice Helene Claudie (67′ i 68′) a les acaballes del matx. Per a les visitants Maria Fernanda ha tornat a marcar en el 63′. El resultat final és de 6-4 favorable al Femení B, que amb aquesta victòria continua segon a la classificació a quatre punts del líder, el CF Sant Feliu de Codines.

Fitxa tècnica

Femení B (6): Florencia Sommer, Maria Gordillo, Maria Teresa Cruces, Neus Navarrete, Alice Helene Claudie, Carlota Serarols i Lucia Sanchis. També han jugat Txus López, Maria Cardiel, Noelia Martinez, Anais Maria, Monica Torrents i Sara Sangra.

CA Bellavista Milan (4): Ester Dicha, Judit Corral, Laura Sanmartin, Liliana Gutierrez, Sara, Maria Fernanda i  Maria Molinillo. També han jugat Nuria Rodenas i Marina Martinez.

Gols: 0-1 Maria Fernanda (2′), 1-1 Maria Teresa Cruces (10′), 2-1 Carlota Serarols (15′), 3-1 Txus Lopez (23′), 3-2 Maria Molinillo (24′), 4-2 Maria Teresa Cruces (29′), 4-3 Maria Fernanda (63′), 5-3 Alice Helene Claudie (67′), 6-3 Alice Helene Claudie (68′) i 6-4 Maria Fernanda (70′).

Àrbitre: Sr. Marc Paul Arevalo (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup 3 d’Amateur Futbol 7 disputat al Narcís Sala.

Imatge: Femení B enfront del CA Bellavista Milan | UE Sant Andreu.

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020