Victòria del Femení B (6-4)

El Femení B ha aconseguit una important victòria enfront del CA Bellavista Milan (6-4). Les andreuenques, les segones classificades, rebien a les quartes en un duel entre dos dels equips de la part alta. Amb aquest triomf el conjunt quadribarrat continua a quatre punts del líder, però amb dos partits menys. 

L’equip entrenat per José María García ha encadenat el segon triomf consecutiu i davant un dels rivals forts de la lliga. El duel, però, ha començat coll amunt per a les andreuenques quan Maria Fernanda ha fet el 0-1 per a les visitants en el 2′. El Femení B ha reaccionat de forma immillorable amb les dianes de Maria Teresa Cruces (10′), Carlota Serarols (15′) i Txus Lopez (23′).

El Bellavista Milan no s’ha rendit i Maria Molinillo ha marcat el 3-2 (24′). A partir d’aquí les andreuenques han sabut llegir molt bé el guió del partit fent gols en moments claus com el de Maria Teresa Cruces (29′) o el doblet d’Alice Helene Claudie (67′ i 68′) a les acaballes del matx. Per a les visitants Maria Fernanda ha tornat a marcar en el 63′. El resultat final és de 6-4 favorable al Femení B, que amb aquesta victòria continua segon a la classificació a quatre punts del líder, el CF Sant Feliu de Codines.

Fitxa tècnica

Femení B (6): Florencia Sommer, Maria Gordillo, Maria Teresa Cruces, Neus Navarrete, Alice Helene Claudie, Carlota Serarols i Lucia Sanchis. També han jugat Txus López, Maria Cardiel, Noelia Martinez, Anais Maria, Monica Torrents i Sara Sangra.

CA Bellavista Milan (4): Ester Dicha, Judit Corral, Laura Sanmartin, Liliana Gutierrez, Sara, Maria Fernanda i  Maria Molinillo. També han jugat Nuria Rodenas i Marina Martinez.

Gols: 0-1 Maria Fernanda (2′), 1-1 Maria Teresa Cruces (10′), 2-1 Carlota Serarols (15′), 3-1 Txus Lopez (23′), 3-2 Maria Molinillo (24′), 4-2 Maria Teresa Cruces (29′), 4-3 Maria Fernanda (63′), 5-3 Alice Helene Claudie (67′), 6-3 Alice Helene Claudie (68′) i 6-4 Maria Fernanda (70′).

Àrbitre: Sr. Marc Paul Arevalo (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup 3 d’Amateur Futbol 7 disputat al Narcís Sala.

Imatge: Femení B enfront del CA Bellavista Milan | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS