Amb la victòria del Juvenil A en la passada jornada els andreuencs van sortir del descens. Encara recent el bon triomf assolit el conjunt quadribarrat afronta el segon partit consecutiu al Narcís Sala aquest dissabte contra el CE Mercantil (17:30 h). Un nou bon resultat allunyaria els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre encara més de la zona perillosa de la classificació.

El Juvenil A es troba tres punts per sobre del descens i vol allunyar-se com més aviat possible. En aquest tram final de temporada és clau que els andreuencs facin del Narcís Sala un fortí. El triomf assolit en el darrer partit com a local ha augmentat la confiança pel conjunt quadribarrat que aquest dissabte disputa el segon matx consecutiu al Narcís Sala contra el CE Mercantil (17:30 h).

El Mercantil té dos punts més que el Sant Andreu i arriba a l’enfrontament després d’haver trencat una ratxa de tres partits sense guanyar amb la victòria enfront del Vilaseca. Ara bé, l’equip sabadellenc baixa molt el rendiment quan juga com a visitant. De 10 partits a domicili només n’ha guanyat dos, empatat tres i perdut cinc. A més, la darrera victòria a camp contrari va ser el passat mes de novembre.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en la passada jornada | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS