Castelldefels – Sant Andreu: que no s’aturi la ratxa

El Sant Andreu pot aconseguir aquest diumenge (12:00h) la sisena victòria consecutiva contra el Castelldefels als Canyars. L’equip de Mikel Azparren es troba en el millor moment de la temporada, malgrat les baixes, i ha de guanyar per a mantenir-se a quatre punts del lideratge abans de la jornada de descans de la setmana vinent.

Cinc triomfs seguits han consolidat el Sant Andreu com a tercer classificat i han permès mantenir el pols amb L’Hospitalet i igualar el Terrassa a la segona posició. Un febrer immaculat permet que els quadribarrats afrontin amb optimisme la recta final de la temporada, que arribarà després del partit dels Canyars i del descans de la setmana vinent.

El Castelldefels es troba a la zona tranquil·la de la classificació, en onzena posició amb 37 punts. És a prop d’assolir el seu objectiu, la permanència. Tot i l’última derrota contra L’Hospitalet (2-1), l’equip mariner ha començat l’any en bona forma i guanyant diverses jornades. A la primera volta, va aconseguir arrencar un punt del Narcís Sala (1-1).

Azparren té les baixes de SerramitjaBruguéDavid SerranoLaroCarroza i Ton Alcover per lesió. Noguera és dubte per les molèsties que arrossega.

UE CASTELLDEFELS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 8 de març, a les 12:00h
Estadi: Els Canyars
Arbitratge: Rubén Mancera Antón (del. Maresme), assistit per Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental) i David Caro Gallardo (Maresme)
Seguiment@uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS