Comunicat de la UE Sant Andreu

sant andreu escut

La UE Sant Andreu anuncia la suspensió del partit i dels actes dels cinquanta anys del Narcís Sala, previstos per diumenge vinent, dia 15, a causa de les limitacions d’accés al públic imposades per les autoritats sanitàries i governamentals per a la prevenció dels contagis del Covid-19, conegut popularment com a coronavirus. Queda suspès també el dinar amb ex-jugadors i socis.

Assumim aquesta suspensió dràstica amb tot el dolor que suposa pel club i pel Grup de Recerca de la Història de la UE Sant Andreu, que amb molta feina i il·lusió havíem organitzat conjuntament aquesta celebració.

S’intentarà buscar una data més adequada. Agraïm les contribucions que ha fet tothom perquè fos una nova jornada d’orgull andreuenc i la comprensió amb aquesta situació sobrevinguda.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS