El Femení B, campió de la lliga (2-6)

El Femení B s’ha proclamat campió de la lliga en vèncer en l’última jornada al FC Vallgorguina (2-6). Les andreuenques conclouen un campionat espectacular amb la consecució del títol, que referma la superioritat del conjunt quadribarrat durant el transcurs de la campanya.

Les noies entrenades per José Maria Garcia depenien de si mateixes per ser campiones. Amb la victòria o un empat el Femení B es proclamaria vencedor de la lliga. A causa d’aquest motiu el Femení B ha començat el matx enfront del Vallgorguina amb la màxima intensitat perquè arribés el primer gol com més aviat millor. I així ha estat. Alice Helene Claudie (16′) i Nadia Oukake (18′) han posat el 2-0 en el marcador en dos minuts frenètics. L’enfrontament s’ha travat i ja no s’ha mogut més el resultat en el primer temps.

A la represa les andreuenques han tornat a colpejar primer amb el gol de Carlota Serarols (47′). El conjunt local ha retallat distàncies amb la diana de Sara Acero (51′). En aquest moment ha tornat a aparèixer la figura de Nadia Oukake, amb un doblet de gols (55′ i 60′), per esvair qualsevol mena de dubtes. El Vallgorguina ha fet el 2-5 mitjançant Judit Mercado (62′) i Alice Helene Claudie ha maquillat el marcador amb el 2-6 (68′). Finalment victòria andreuenca, que proclama el Femení B campió de la lliga del Grup 3 de F-7 Amateur.

Moltes felicitats, equip!

Més endavant tant el Femení A, que ha quedat segon a la lliga, com el Femení B, campió, disputaran una fase amb els millors equips classificats dels diversos grups del F-7 Amateur.

Fitxa tècnica

FC Vallgorguina (2): D’ara Corboud, Marina Ariza, Silvia Mora, Judit Mercado, Julia Cortada, Anna Nicolau i Sara Acero. També han jugat Gal·la Hidalgo.

Femení B (6): Florencia Sommer, Inmaculada Puente, Maria Gordillo, Nadia Oukake, Neus Navarrete, Alice Helene Claudie i Laura Barcia. També han jugat Maria Cardiel, Anais Maria, Cristina Garcia, Sara Sangra i Carlota Serarols.

Gols: 0-1 Alice Helene Claudie (16′), 0-2 Nadia Oukake (18′), 0-3 Carlota Serarols (47′), 1-3 Sara Acero (51′), 1-4 Nadia Oukake (55′), 1-5 Nadia Oukake (60′), 2-5 Judit Mercado (62′), 2-6 Alice Helene Claudie (68′).

Àrbitre: Sr. Marc Ruldua Amador (del. Granollers).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 del grup 3 de F-7 Amateur disputat al Municipal de Vallgorguina.

Imatge: El Femení B celebrant el títol de lliga | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS