El Femení B pot proclamar-se campió

El Femení B depèn de si mateix per guanyar la lliga. Només queda una jornada per disputar-se i si les andreuenques guanyen o empaten el partit d’aquest diumenge al camp del FC Vallgorguina (17:00 h) seran campiones. El segon classificat, el FC Sant Feliu de Codines, juga dissabte i si no venç el seu partit, el conjunt quadribarrat serà el triomfador de la lliga independentment del resultat que obtingui en el seu matx.

El bon tram final de temporada de l’equip entrenat per José María García, amb quatre victòries consecutives, ha fet que el Femení B arribi com a líder a l’última jornada. Les andreuenques els hi val per ser campiones de lliga amb la victòria o l’empat aquest diumenge al camp del FC Vallgorguina (17:00 h), el cinquè classificat i que no es juga res. Això sí, el Vallgorguina com a local és un dels millors equips de la lliga, ja que dels set partits n’ha guanyat quatre, empatat un i només perdut dos.

S’ha de tenir en compte, però, que el segon classificat, el FC Sant Feliu de Codines, que té dos punts menys i el gol average perdut amb el Femení B juga el seu partit dissabte contra l’AT Sant Pol, el cuer. Si el Feliu i Codines no guanya, el conjunt quadribarrat serà matemàticament campió sense la necessitat d’obtenir un bon resultat al camp del FC Vallgorguina. Per tant, les andreuenques estan a un pas d’aconseguir l’objectiu.

Cal recordar que un cop acabi la lliga, més endavant tornarà a haver-hi competició entre els equips millors classificats dels diversos grups d’Amateur F-7.

Imatge: El Femení B la passada jornada enfront del Montmeló | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS