El mànager i els quatre capitans de la UESA eSports

La UE Sant Andreu ha refermat l’aposta pels eSports amb la reactivació del projecte UESA eSports. El mànager de la secció serà en Gerard Álvarez, qui en una entrevista als mitjans oficials del Club, va explicar en què consisteix i per què és important que el Sant Andreu estigui involucrat en aquests nous espais dels videojocs. 

La secció de la UESA eSports es basa a competir en el conegut joc de futbol FIFA. Aquest nou projecte compta amb en Gerard Álvarez, el mànager, però també amb quatre capitans, en José Miguel Bonilla, Andreu Sanchis, Sergi Viguin i Carlos Marrero. Tots quatre seran els encarregats de liderar i representar la UESA eSports. Hem parlat amb tots ells i aquestes són les seves declaracions:

Gerard Álvarez

Representar el Sant Andreu és el millor premi que podem tenir i vestir la quadribarrada, encara que sigui en l’àmbit digital, és un honor. A partir d’aquí, ens hem marcat uns objectius ambiciosos, que és ascendir com més aviat millor. En l’anterior etapa vam deixar la UESA eSports a Tercera i, per tant, no pot ser d’una altra manera que com a mínim arribem a on el vam deixar i a partir de llavors mirar més amunt. Aquest projecte no hauria estat possible sense l’anterior gestió de la secció del David Albizu, que de la res va fer un equip guanyador i el va portar amb tot l’equip de sisena fins a la tercera divisió”.

José Miguel Bonilla

“Vaig entrar al projecte perquè coneixia al mànager (Gerard Álvarez), ens van oferir aquest projecte i ens va agradar molt. Ja feia temps que coneixíem la UESA i vam dir: per què no? El nostre objectiu és competir, el primer de tot, i després ascendir. Ja coneixíem el Sant Andreu d’haver jugat contra ells abans en el món dels eSports i també perquè és un Club conegut a Catalunya”.

Andreu Sanchis

“Gràcies al Gerard Álvarez vam parlar de portar endavant l’equip. Volem competir per ascendir diverses categories i posar el Sant Andreu on es mereix. És un projecte molt fort. Tenim moltes ganes. Competir en el món dels eSports i l’objectiu és ascendir fins al més a dalt possible. Ja coneixia el Sant Andreu perquè és important a Catalunya, un equip molt fort de Segona Divisió B i Tercera Divisió”.

Sergi Viguin

“Fa una temporada que vam deixar aquest projecte i nosaltres ja vam proposar d’intentar seguir amb ell. Al final no va poder ser. Llavors quan el Gerard el va agafar un altre cop i el primer que va ser comptar amb nosaltres perquè ja sabia que teníem moltes ganes d’agafar aquest projecte i tirar-lo endavant. És un premi per a nosaltres. Tenim molta il·lusió. El món dels eSports ens agrada molt i representar el Sant Andreu és un regal“.

Carlos Marrero

Estic content del retorn de la UESA eSports. Com a jugador només vaig estar la meitat de l’última temporada i ara agreixo que em facin partícip de la reactivació del projecte i, a més, com a un dels capitans, que és un elogi. Aportaré la meva experiència per seguir amb la filosofia perquè la UESA sigui cada cop més coneguda. Les aspiracions a curt termini és crear un grup on no només siguem companys, sinó una família. S’ha de competir i amb la plantilla que tenim podem aconseguir grans coses, com la de tornar a tercera en la primera temporada“.

Imatge: El mànager de la UESA eSports, Gerard Álvarez (segon per l’esquerra) juntament amb els capitans José Miguel Bonilla (esquerra), Andreu Sanchis (tercer per l’esquerra) i Sergi Viguin (quart per l’esquerra). No hi és Carlos Marrerro. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS