Els jugadors del Sant Andreu s’exerciten a casa

Els futbolistes del primer equip de la UE Sant Andreu, tal com la resta de la societat, estan complint amb les directrius donades per les autoritats de confinar-se als domicilis particulars com a mesura de prevenció del contagi de la COVID-19, el nou tipus de coronavirus. Tot i això, la plantilla andreuenca no desaprofita el temps i continua exercitant-se cadascú a casa seva per mantenir la forma física o solucionar els problemes físics dels futbolistes que arrosseguen molèsties o estan lesionats.

El preparador físic, Dani De Paco, ha establert tot un seguit de pautes de càrrega de treball amb vídeos que ha enviat als jugadors perquè puguin fer els exercicis específics a casa seva sense la necessitat de material. A més, per aquest període De Paco ha preparat activitats individualitzes pels jugadors lesionats o amb molèsties perquè continuïn amb el seu procés de recuperació i se’ls anirà seguint en la seva evolució. El cos tècnic farà un control i seguiment de tots els jugadors.

La UE Sant Andreu ha aturat tots els entrenaments del futbol base, primer equip i esdeveniments públics fins a nou avís a causa del període de l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat sobre la COVID-19. El Club també està pendent dels nens i nenes del futbol base i de les seves famílies.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS