Illuminati Sunglases patrocinarà la UESA eSports

La UE Sant Andreu i l’empresa Illuminati Sunglasses han arribat a un acord de patrocini per a la secció UESA eSports del club. Considerem que es tracta d’un patrocini satisfactori que contribuirà a donar visibilitat al rellançament de la UESA eSports, pels quals el Sant Andreu va apostar des del començament.

Illuminati Sunglasses és una empresa recent que des dedica a la distribució d‘ulleres de sol a botiges especialitzades i també a domicili.

Gràcies a aquest acord, els jugadors i entrenadors del club i tots els nens del futbol base, així com els membres de l’equip eSports UESA, tindran un 10% de descompte en els productes que ofereix l’empresa.

El descompte serà del 20% per a les jugadores i també per a les nenes del futbol base.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS