Pólvora mullada a Castelldefels (0-0)

El Sant Andreu ha vist com es trencava la ratxa de cinc victòries consecutives contra el Castelldefels en un partit en què els quadribarrats han generat suficients oportunitats i futbol per a endur-se els tres punts. La falta d’eficàcia, però, ha privat que els andreuencs hagin guanyat als Canyars. Jomi Nazarov ha debutat als minuts finals.

La primera part ha transcorregut igualada, sense oportunitats clares per cap dels dos equips. El Sant Andreu ha pressionat i ha empès el Castelldefels cap a camp propi, i els mariners s’han defensat amb ordre i han intentat sortir amb contracops ràpids. La defensa andreuenca, però, ha resolt les situacions de perill amb èxit, especialment una acció d’Oumar blocant un xut de Peke.

Terrats ha completat un altre gran partit com a migcentre.

El primer en provar Romero ha estat Josu amb un xut creuat que ha blocat el porter (15’). Elhadji, amb incursions potents per la banda, ha estat un maldecap per a la defensa local. En una centrada seva, Blasco gairebé introdueix el refús a la seva pròpia porteria (20’). El Sant Andreu ha continuat empenyent, amb xuts de Terrats (31’) i Josu (44’), i dues arribades d’Adri Rivas que no ha pogut rematar amb claredat (38’ i 46’).

A la represa, el Sant Andreu ha gaudit de bones oportunitats de gol. De nou Rivas ha assajat un xut amb rosca que no ha trobat porteria (48’). El Sant Andreu ha continuat atacant amb intensitat. Josu ha tingut la més clara fins aquell moment i el pal ha evitat el seu gol (55’), i Elhadji ha rematat per sobre del travesser a la jugada següent (56’). El ‘9’ també ha topat amb el pal en una rematada nascuda en un córner (60’).

Víctor Alonso, disputant una pilota durant el partit.

Romero ha salvat un u contra u amb Sergi Moreno (69’), que ha reaparegut quatre setmanes després de la lesió. Els quadribarrats no tenien eficàcia, mentre que el Castelldefels pràcticament no podia sortir del seu propi camp. Els mariners només han tingut una oportunitat en un contracop, resolt finalment per la defensa (83’). En temps afegit, Jomi Nazarov ha deburat amb la quadribarrada i encara hi ha hagut temps per a crear perill. El pal ha evitat el gol de Kevin Díaz (93′) i Serrano i Moreno han xutat desviat.

El Sant Andreu continua tercer amb 53 punts, empatat amb el Terrassa, i descansarà la jornada vinent, en el partit que correspondria al duel contra el Reus Deportiu.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

 UE Castelldefels (0): Romero, Juanito, Marimón, Blasco, Alan (Sergi Pérez, 19’), Coch, Bilbao, Guica (Miguel, 62’), Aumatell (Kevin Díaz, 57’), Peke i Gestí.

UE Sant Andreu (0): Craviotto, Llamas, Oumar, Jaume, Roger, Terrats, Víctor (Jomi Nazarov, 93′), Sergi Serrano, Adri Rivas (Sergi Moreno, 67’), Josu (Juanan, 75’) i Elhadji.

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Aumatell, Coch, Miguel i Juanito pels locals i Adri Rivas, Oumar, Terrats, Llamas i Sergi Moreno pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi els Canyars.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS