El Juvenil A ha empatat contra el CE Mercantil (1-1) al Narcís Sala. Els visitants s’han avançat en el marcador, però els andreuencs han empatat gràcies al gol de Franco Ezequiel en el segon temps. Amb aquest punt sumat, el conjunt quadribarrat manté la distància de tres punts sobre el descens. 

El partit ha estat molt igualat des del començament i tots dos equips han tingut clares oportunitats per marcar en la primera meitat. La possessió de la pilota ha estat repartida, però ambdós equips han estat desencertats en la definició.

A la represa, el Mercantil ha obert la llauna amb el gol d’Armand Valles (52′). El Juvenil A ha reaccionat ràpidament i ha empatat el partit tan sols cinc minuts més tard amb la diana de Franco Ezequiel (57′). En la darrera mitja hora de partit han estat els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre qui han tingut més oportunitats per guanyar el partit, però finalment el matx ha acabat en empat. Amb aquest resultat el Sant Andreu manté la distància de tres punts sobre el descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Ousmane Kande, David Nogales, Marc Torrents, Tomas Peñalba (Lawson Connery, 76′), Adrian Vico, Daniel Santiago, Raul Luque (Ericsson Antonio, 89′), Unai Cruz (Victor Lamela, 63′), Franco Ezequiel, Riki Soto i Jomi Nazarov.

CE Mercantil (1): Alex Ortiz, Gerard Nieto, Gerard Silvestre, Sagar Escoto, Iker Roldan, Ivan Caceres, Armand Valles, Jonathan Gerboles (Jordi Martin, 88′), Joan Poch (Cesar Paredes, 69′), Hamza Bellari (Eric Benaiges, 84′) i Marti Naranjo (Roger Liso, 76′).

Gols: 0-1 Armand Valles (52′), 1-1 Franco Ezequiel (57′).

Àrbitre: Sr. Victor Moreno Martinez (del. Baix Llobregat) ha amonestat Franco Ezequiel (46′), Unai Cruz (77′) pels andreuencs i Jonathan Gerboles (54′), Adrian Jorge (vermella directa-54′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Franco Ezequiel en la pugna per una pilota | CE Mercantil

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS