Un èxit la taula rodona pels 50 anys del Narcís Sala

La UE Sant Andreu ha començat a celebrar els 50 anys de l’estadi Narcís Sala amb una taula rodona formada per jugadors, entrenadors, exfutbolistes i extècnics andreuencs durant aquest període celebrada aquest dimecres 4 de març. L’esdeveniment ha estat un èxit, amb la sala de la biblioteca Ignasi Iglésias Can Fabra plena a vessar amb més de 200 assistents. Un cop finalitzada s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica, amb moltes imatges inèdites, sobre l’ascens del 1969 a Segona A i alguns dels millors moments de la història del Narcís Sala. Aquesta exposició romandrà oberta a tots els públics durant tot aquest mes.

En la taula rodona han participat exjugadors mítics andreuencs com Ismael Comas (1971-1977), Guillermo Tovar (1968-1971 i 1973-1979), Ramon Calderé (1990-1993), Dani Solsona (1987-1990) José Miguel Morales (2008-2015) i l’exentrenador Jaume Creixell (1988-1990, 1993-1995, 1998-2000 i 2006-2007). També hi han estat presents l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren, i un dels capitans actuals, Ton Alcover.

Durant aquest col·loqui tots ells han recordat experiències viscudes amb el Sant Andreu, el significat de vestir la quadribarrada andreuenca, anècdotes de partits, etc. Sobretot s’ha esmentat l’època daurada del Club a Segona Divisió A, l’ascens fallit contra el Lugo, o l’oportunitat perduda de pujar de categoria contra la Ponferradina i Barça Atlètic entre d’altres. Durant l’hora aproximada que ha durat la taula rodona hi ha hagut moments divertits i, sobretot, el sentiment andreuenc que perdura amb el pas de les generacions.

Tots ells, en el tram final del col·loqui, han encoratjat l’actual plantilla del Sant Andreu, representada a la taula rodona amb Mikel Azparren i Ton Alcover, a intentar assolir l’ascens a Segona B i poc després pujar a Segona A, la categoria que segons els integrants de la xerrada hauria de competir per història, estructura i afició la UE Sant Andreu.

També hi ha hagut un petit homenatge a la padrina del Club, Núria Feliu, que ha pujat a l’escenari en què s’ha viscut un moment emotiu amb el record del seu germà, Carles Enric Feliu, qui va ser jugador del Sant Andreu entre 1970 i 1973.

Passat, present i futur de la UE Sant Andreu reunits en una taula rodona de commemoració dels 50 anys de l’estadi Narcís Sala davant més de 200 assistents que han pogut gaudir d’un acte que demostra l’arrelament del sentiment andreuenc en el Poble de Sant Andreu de Palomar i en els jugadors i tècnics que hi formen part en algun moment de la seva trajectòria.

PARTIT DE COMMEMORACIÓ

Els actes d’homenatge, però, continuaran el diumenge 15 de març al matí perquè es jugarà al Narcís Sala un partit de commemoració dels 50 anys, aprofitant que el primer equip no juga aquell cap de setmana. Un combinat de jugadors veterans de la UE Sant Andreu s’enfrontaran als veterans del FC Barcelona. Abans del matx hi haurà algun parlament i també es comptarà amb la participació del futbol base, el present i futur de la UE Sant Andreu. El servei d’honor serà a càrrec de Núria Feliu.

Imatges: Judit Andreu-UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS