Victòria per recuperar la confiança (1-0)

El Juvenil A afrontava un important duel contra el cuer de la lliga, l’AE Prat, que tot i ser l’últim està a prop de la permanència. Guanyar pràcticament assegurava sortir del descens i l’equip andreuenc ho ha aconseguit amb un triomf per la mínima gràcies al gol de Jomi Nazarov (42′). Els andreuencs són els dotzens, tres punts per sobre de la zona vermella de la classificació.

L’equip entrenat per Ignasi Senabre ha començat el partit amb molta intensitat i ha gaudit de les primeres oportunitats. La més clara ha estat de Franco amb un xut desviat des de la frontal de l’àrea en el 12′. A poc a poc, però, l’AE Prat ha aconseguit travar el matx i cap dels dos conjunts era capaç d’arribar amb facilitat a la porteria rival. Ericsson Antonio ha estat salvador pel Juvenil A quan en un contracop dels visitants, sent l’últim jugador quadribarrat, ha aconseguit treure la pilota al futbolista atacant.

En els darrers minuts del primer temps els andreuencs han fet un pas endavant. El gol ha arribat en el 42′ a càrrec de Jomi Nazarov, que ha fet una gran jugada individual dins l’àrea en què ha regatejat dos rivals i ha definit amb molta col·locació per marcar l’1-0. Poc després, just abans del descans, el Juvenil A ha gaudit d’una doble ocasió primer amb un potent xut de Jomi Nazarov que Franco no ha pogut materialitzar en el refús.

A la represa els andreuencs han sortit amb la clara intenció de marcar la segona diana. El Juvenil A ha dominat en els primers compassos de la segona meitat i Franco ha tingut un u contra u amb el porter per fer gol, però no l’ha pogut superar en la definició. A mesura que el partit anava arribant al 90′, el Juvenil A s’ha replegat en defensa i és quan ha aparegut la figura del porter quadribarrat, Ousmane Kande, que amb un parell de bones intervencions ha mantingut la porteria imbatuda. Victòria del Juvenil A per 1-0 davant un rival directe, com era l’AE Prat, i que permet els andreuencs ocupar plaça de permanència, tres punts per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Ousmane Kande, Marc Torrents, Ercisson Antonio, Sergi Dominguez (David Nogales, 26′), Adrian Vico, Marc Maideu (Lawson Connery, 75′), Raul Luque (Victor Lamela, 70′), Unai Cruz, Franco Ezequiel (Marcos Morales, 77′), Riki Soto i Jomi Nazarov.

AE Prat (0): Daniel Gutierrez, Ruben Gomez, Daniel Gonzalez, Alejandro Ballesteros, Gerard Rodriguez, Gerard Martinez (Gerard Garcia, 46′), Pau Caresia, Oscar Vacas, Raul Gomez (Javier Leo, 70′), Jon Luna i Lucas Maldonado (Gerard Pratsevall, 54′).

Gol: 1-0 Jomi Nazarov (42′).

Àrbitre: Sr. Angel Berjaga Ruz (del. Girona) ha amonestat Jomi Nazarov (85′), Victor Lamela (89′), David Nogales (89′) pels andreuencs i Gerard Martinez (30′), Oscar Vacas (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria enfront de l’AE Prat | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS