El Comitè d’Apel·lació de la RFEF refusa el recurs del Sant Andreu

sant andreu escut

El club presentarà el recurs al TAD contra la sanció del Comitè d’Apel·lació pels tres punts perduts contra el CF Pobla de Mafumet

El Comitè d’Apel·lació de la RFEF ha desestimat aquest migdia el recurs de la UE Sant Andreu contra la classificació establerta dilluns per la mateixa federació, que deixa el club en quarta posició a la lliga.

La resolució argumenta el criteri de la jutgessa única per a desfer l’empat a punts amb el CE Europa, que es produeix per la pèrdua dels tres punts del partit contra el CF Pobla de Mafumet, ha seguit el reglament i la diferència de gols en l’average general. La resolució no es pronuncia sobre el criteri que s’ha aplicat en altres grups de Tercera Divisió, en què s’ha desempatat en funció del partit disputat a la primera volta entre els dos equips implicats.

També es desestima el recurs perquè el Sant Andreu té l’opció de presentar-ne un al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD). En aquest cas, es recorreria contra la pèrdua dels tres punts. El club dilluns decidirà també si recorre al TAD contra la resolució d’avui.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS