El Sant Andreu acaba quart i s’enfrontarà al CE L’Hospitalet

sant andreu playoff

La promoció d’ascens es jugarà entre el 18 i el 26 de juliol en un camp neutral encara per determinar

La RFEF ha fet pública aquest matí la classificació final del Grup V de la Tercera Divisió i ha determinat que la UE Sant Andreu acaba la temporada en quarta posició. La pèrdua de tres punts del Sant Andreu després de la resolució del Comitè d’Apel·lació de la RFEF ha causat que els quadribarrats perdin una posició pel gol average general, que és el criteri que ha establert l’organisme en el cas d’empat a punts.

Així doncs, el Sant Andreu s’enfrontarà finalment al CE L’Hospitalet a la semifinal de la promoció d’ascens, i en una hipotètica final els andreuencs s’enfrontarien al Terrassa FC o bé al CE Europa. El ‘playoff’ es jugarà en camp neutral, encara per determinar, entre el 18 i el 26 de juliol.

Tanmateix, el Sant Andreu té previst de presentar un recurs al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) contra la resolució del Comitè d’Apel·lació, amb l’objectiu de recuperar els tres punts, i en conseqüència la tercera plaça, i de fer valer l’autorització per escrit que la Federació Catalana de Futbol (FCF) va donar al club per a alinear Josu Rodríguez en el partit davant el CF Pobla de Mafumet, tal com va resoldre el jutge únic del Comitè de Competició.

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS