El Sant Andreu estrena pàgina web

Jugadors aplaudint afició
La Unió Esportiva Sant Andreu consolida l’etapa de creixement de l’entitat iniciada els últims anys amb un nou disseny web més interactiu i adaptat.

La UE Sant Andreu presenta una nova pàgina web dissenyada per ser el centre de la nova estratègia de comunicació digital de l’entitat. Juntament amb els perfils corporatius a les xarxes socials, la web ofereix informació actualitzada, espais per contactar amb el club i eines per tramitar-hi gestions (per exemple, les inscripcions a les proves d’accés al futbol base).

La nova web UESA s’ha dissenyat i desenvolupat per posar a l’abast del món l’ecosistema andreuenc. Jugadors i jugadores, socis, aficionats, patrocinadors, mitjans de comunicació, competidors i tots aquells que vulguin seguir l’actualitat, el funcionament, els projectes i els objectius del Sant Andreu poden fer-ho en la vintena de noves seccions que avui s’estrenen.  

A més de redissenyar i millorar els continguts de les seccions ja existents, la web ha incorporat seccions específiques sobre l’àrea social quadribarrada, els equips de categories inferiors, l’estratègia de creixement internacional de l’entitat i els patrocinadors que donen suport a la Unió Esportiva Sant Andreu, entre d’altres. 

A partir d’avui la web de la Unió Esportiva Sant Andreu se seguirà actualitzant periòdicament per oferir als seus visitants continguts, eines i recursos actualitzats sobre la realitat quadribarrada.

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS