El Sant Andreu podrà entrenar-se per preparar el ‘playoff’ a partir de la Fase 2

La plantilla de la UE Sant Andreu podrà exercitar-se al Narcís Sala un cop la regió sanitària de Barcelona entri a la Fase 2 de la desescalada. Així ho ha explicat la RFEF en una circular que ha publicat aquest dilluns en què informa que tots els clubs de competicions no professionals que hagin de disputar la promoció d’ascens podran entrenar-se en les seves instal·lacions a partir del moment que en el seu territori entrin en la Fase 2.

Actualment, però, la regió sanitària de Barcelona es troba en la Fase 1. Per tant, els futbolistes quadribarrats hauran de continuar amb els entrenaments individuals tant a casa seva o a l’aire lliure i esperar fins que Barcelona accedeixi a la Fase 2 per exercitar-se al Narcís Sala per preparar la promoció d’ascens a Segona Divisió B.

Els entrenaments, però, hauran de complir amb les mesures de seguretat adequades recollides en la resolució del 4 de maig del 2020 del protocol del Consell Superior d’Esports pel que fa als exercicis en grups reduïts i al manteniment de les instal·lacions del Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS