La RFEF proposa que el ‘playoff’ es jugui entre el 18 i 26 de juliol

La Federació Espanyola de Futbol ha publicat aquest dimarts una circular informativa en què explica quines són les intencions pel desenvolupament de la promoció d’ascens exprés a Segona Divisió B. Això sí, sempre subjectes encara a l’aprovació de l’ens esportiu i de les directrius del Ministeri de Sanitat pel que fa a l’evolució de l’estat d’alarma a causa de la Covid-19.

La Federació proposa disputar el primer partit de la promoció d’ascens a Segona Divisió B a partir de la segona quinzena de juliol, el cap de setmana del 18 i 19, i la següent ronda una setmana més tard, el 25 i 26 del mateix mes. En el cas del Sant Andreu disputarà el primer partit contra el Terrassa FC i si els andreuencs vencen, es jugarien l’ascens contra el guanyador de l’eliminatòria entre l’Hospitalet i l’Europa. Tots aquests enfrontaments encara en una seu per determinar.

Per altra banda, la Federació anuncia la intenció de sufragar tests serològics de detecció de la Covid-19 per a tots els equips abans de la disputa del ‘playoff’. Unes proves que no suposarien cap despesa al Club i que, tal com s’explica en la circular informativa, “depenent de si les autoritats sanitàries o esportives no ho prohibissin” es farien dues vegades a tots els membres de les plantilles. La primera en la tornada als entrenaments i la segona un dia abans del primer partit de la promoció d’ascens.

Recordem que aquesta és la proposta de la Federació Espanyola de Futbol per a la disputa del ‘playoff’ exprés, però que tot dependrà de l’evolució de la pandèmia.

Imatge: Partit de tornada de la primera ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió B contra l’Antequera la temporada 2017/2018. | Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS