Acord amb RIERASPORT per a impulsar la UE Sant Andreu Academy

sant andreu rierasport

El club formarà jugadors d’edat juvenil de països estrangers que competiran i jugaran amb els juvenils quadribarrats.

La UE Sant Andreu i la consultoria esportiva RIERASPORT han signat un acord de col·laboració per a impulsar el projecte internacional UE Sant Andreu Academy, que va arrencar fa prop d’un any i que s’ha consolidat els últims mesos amb l’establiment de diversos convenis amb clubs d’arreu del món, especialment a l’Amèrica Llatina.

Gràcies a aquest acord, el club rebrà jugadors d’edat juvenil enviats per RIERASPORT des dels Estats Units, Àsia i l’Aràbia Saudita perquè visquin l’experiència UESA i puguin competir contra els juvenils quadribarrats. Aquests jugadors es federaran amb el Sant Andreu i entrenaran i competiran amb els nostres juvenils.

El Sant Andreu dotarà els futbolistes de coneixements i pràctica esportiva, fent possible que desenvolupin aspectes tècnics i tàctics del joc i habilitats per a poder avançar en les seves carreres futbolístiques.

RIERASPORT és un projecte basat en l’experiència, el coneixement del futbol que ajuda a jugadors estrangers d’entre 14 i 23 anys a jugar a futbol i estudiar a Barcelona. La consultoria l’han gestionada tres generacions de Riera: Julián Riera, ex-jugador de la UE Sant Andreu i del RCD Espanyol; Òscar Riera, ex-director internacional de l’Espanyol; i Lucas Riera, estudiant de màrqueting i negocis internacionals.

Fotografia: Alguns dels nois provinents del Perú que han viscut ja l’experiència del Sant Andreu aquesta temporada. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS