Cap positiu de coronavirus entre els jugadors del Sant Andreu

Tots els jugadors de la UE Sant Andreu podran reincorporar-se als entrenaments aquest dilluns per a preparar el ‘playoff’.

La plantilla de la UE Sant Andreu ha passat avui els tests serològics, que han descartat cap positiu de covid-19 entre els jugadors quadribarrats. Així doncs, tots els futbolistes es reincorporaran dilluns a la disciplina del club amb el primer entrenament per a començar a preparar la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

Les indicacions de les autoritats sanitàries i esportives preveuen que la plantilla se sotmeti a una segona tongada de tests abans de disputar el primer partit del ‘playoff’, previst el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.

Els jugadors del primer equip s’han entrenat a casa seguint un pla d’exercicis i una dieta per a mantenir la forma física en millors condicions possible durant el confinament.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS