Dol per la mort de Miquel Jové

El delegat de la UE Sant Andreu s’ha mort avui a 82 anys després de mitja vida dedicada al club, deixant un gran buit.

La UE Sant Andreu està de dol per la mort de Miquel Jové, delegat del club durant més de tres dècades. Jové s’ha mort a 82 anys i era actualment el soci més antic del Sant Andreu.

Jové ha viscut una vida lligada al Sant Andreu i ha estat una persona excel·lent que sempre ha aportat humanitat i bon ambient al club i al vestidor. Ha estat un home molt afable i estimat per tots els aficionats, jugadors, tècnics i directius amb qui ha compartit grans alegries i decepcions durant aquests anys.

Avui és un dia de dol per tothom que estima el Sant Andreu i estimava Miquel Jové. Des del club expressem el nostre condol a la família i als amics més propers. Tota la família quadribarrada plora la pèrdua de Jové, que era part de l’escut del Sant Andreu.

El gener passat, Jové va rebre un premi a la Festa de l’Esport de Sant Andreu per la seva trajectòria, fidelitat i compromís amb la UE Sant Andreu. Se’l va distingir com un exemple dels millors valors del club, la seva elegància amb els rivals i el seu caràcter alegre i proper. Durant la seva trajectòria ha rebut diversos reconeixements, tant del club com externs perquè ha estat una persona respectuosa i respectada en el món del futbol català.

La UE Sant Andreu agraeix els missatges de suport i de condol de diversos clubs del futbol català i de representants polítics, així com de futbolistes i gent lligada al món del futbol. Hem rebut també molts missatges de delegats que han expressat el seu dolor per la pèrdua de Miquel Jové.

De l’Albert (Vilassar de Mar): Em sap greu, ànims a tota la família del Sant Andreu, una abraçada.

De l’Andreu (Europa): Quina llàstima, un històric delegat i una gran persona. DEP, us acompanyo en el sentiment, els meus condols a la família.

Del Jonathan (L’Hospitalet): DEP, un històric. Un gran home.

Del Walter (Castelldefels): DEP. Mis condolencias y ánimo para la familia del Sant Andreu.

Del Pepe (Vilafranca): Descansi en pau. Feia molts anys que ens coneixíem, una gran persona. Molts ànims a la família.

Del Xavi (Peralada): Oh quina llàstima! Sempre que ens havíem trobat era un plaer parlar amb ell! Encara el recordo aquesta temporada a la doble visita que us vam fer al Narcís Sala, a la Copa Catalunya i a la lliga. DEP! Una abraçada a tota la família quadribarrada!

Del Paco (Figueres): Miquel has sigut un DELEGAT entrenyable i sobretot defensor dels colors andreuencs… Han sigut molts anys compartint moments de la competició…Descansa en pau Miquel … Una abraçada.

Del Jordi (Sants): DEP.

Del Manuel (Igualada): DEP. Ànims a tota la família del Sant Andreu.

Del Joan (Pobla de Mafumet): DEP.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS