El Sant Andreu s’entrena al complet preparant el ‘playoff’

Els futbolistes s’entrenen tots junts i avancen en la preparació física i mental per a afrontar la promoció d’ascens a Segona Divisió ‘B’.

El Sant Andreu s’entrena conjuntament d’ençà que la regió sanitària de Barcelona va passar a la fase 3 del desconfinament dijous passat. Els entrenaments ja són conjunts de tot l’equip, però es mantenen mesures sanitàries com ara la zona protegida del terreny de joc i dels vestidors i el vet a l’entrada de qualsevol persona que no s’ha fet el test de la covid-19.

Tota la plantilla s’entrena al complet, avançant en la preparació física i mental i amb un primer objectiu, superar la semifinal del ‘playoff’, a l’espera de si la Generalitat autoritza la presència de públic al Municipal de Badalona.

Pel que fa als lesionats, Serramitja entra a la dinàmica de l’equip i comença a agafar confiança i recuperar sensacions, però encara no té l’alta mèdica. David Serrano evoluciona favorablement de la lesió al genoll, i Brugué continua amb el seu pla de rehabilitació.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS