L’estadi municipal de Badalona serà la seu del ‘playoff’

La UE Sant Andreu ja sap on disputarà la promoció d’ascens a Segona Divisió B a mitjans de juliol. Serà a l’estadi municipal de Badalona tal com ha anunciat aquest dimecres la Federació Catalana de Futbol en un comunicat.

El camp badaloní, on juga com a local el CF Badalona, es va estrenar el 2017 i és de gespa artificial d’última generació. Un estadi pràcticament nou en què tots els equips participants del ‘playoff’ tenen un desplaçament relativament proper per arribar-hi. Serà el primer cop que el Sant Andreu jugui en aquest camp.

El Club andreuenc disputarà la primera ronda contra l’Hospitalet el cap de setmana del 18 o 19 de juliol, si les condicions sanitàries derivades per la pandèmia de la COVID-19 ho permeten, i també depèn el contrincant dels quadribarrats segons quan i com sigui la resolució del recurs que va interposar la UE Sant Andreu al TAD per reclamar els tres punts de sanció que va concloure el Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Els altres dos equips participants de la promoció d’ascens són el Terrassa FC i el CE Europa. La final de la competició serà el 25 de juliol.

Imatge: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS