Llamas: “Ascendir seria l’assoliment més gran des que estic al Sant Andreu”

El capità de la UE Sant Andreu, José Antonio Llamas, ha fet un repàs de l’actualitat sobre la preparació de l’equip de cara a la promoció d’ascens a Segona Divisió B als mitjans oficials del Club.

Cada vegada queda menys perquè arribi el ‘playoff’ i el Sant Andreu s’està preparant per arribar en les millors condicions possibles a aquesta cita tan important. Hem parlat amb el capità, José Antonio Llamas, que explica que “estem a dos partits del que ja fa cinc anys que estem lluitant”. A continuació repassem les declaracions més destacades i al final de tot enllacem el vídeo de l’entrevista sencera:

Retorn als entrenaments després del confinament

“La metodologia del preparador físic, Dani de Paco, i els entrenadors, Mikel Azparren i Xavi Jiménez, és d’agafar la forma física a poc a poc. Cada dia em trobo millor tant en l’àmbit físic com mental”.

Entrenar sota les mesures higièniques de seguretat

“Costa acostumar-s’hi. A més ens canviem en vestidors diferents. És atípic. El Club, però, està complint amb el protocol a la perfecció. Estan aconseguint que tot sigui més normal dins la difícil situació”.

La motivació de l’equip

“Veig a l’equip molt conscienciat. Des del primer moment de la temporada l’objectiu era arribar al ‘PlayOff’. Des de fa tres mesos sabem que tenim una cita molt important”.

Una promoció d’ascens atípica

“És molt important tenir la nostra gent animant-nos. A veure si la Generalitat dóna el permís per accedir l’afició al camp. Tot i això, la prioritat és ascendir i si no poden accedir, però aconseguim pujar, estarem tots contents”.

Tornar a jugar una promoció d’ascens amb el Sant Andreu

“És una revenja i una espina clavada. Després de tants anys, aquesta temporada tenim una gran opció en tan sols dos partits d’aconseguir allò que ja fa cinc anys que estem lluitant”.

Què significaria ascendir amb el Sant Andreu

“Seria l’assoliment més gran des que estic al Sant Andreu. Experiències com les de Castelló, jugar al Wanda Metropolitano i guanyar la Copa Catalunya són molt boniques, però un ascens seria el colofó”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS