Reobren les oficines del Narcís Sala

oficines Narcís Sala

Dilluns reobriran les oficines del Narcís Sala en el seu horari habitual per a atendre qualsevol necessitat dels socis de la UE Sant Andreu.

El pas a la fase 3 del desconfinament els pròxims dies comportarà la reobertura de les oficines del Narcís Sala en els horaris habituals (09:30-12:30 i 17:00-20:00) dilluns vinent, 22 de juny. Només romandran tancades el dimecres 24, coincidint amb Sant Joan.

L’ús de la màscara serà obligatori a l’interior de les oficines, i a més caldrà mantenir la distància de seguretat. No es podrà entrar a l’estadi perquè ha estat desinfectat per als entrenaments del primer equip seguint el protocol sanitari establert per la RFEF i el CSD. A més, es recomana de fer pagaments amb targeta.

Us recordem que els carnets de soci de la temporada 2020/2021 també poden pagar-se mitjançant un ingrés al compte corrent ES92 2100 0616 2602 0027 9316. Els que paguin a les oficines rebran un rebut perquè puguin recollir els carnets quan estiguin disponibles.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS