El Sant Andreu reprèn els entrenaments de cara el ‘playoff’

entrenament sant andreu

L’equip andreuenc ha tornat a entrenar-se aquest dilluns per primera vegada al Narcís Sala després de l’aturada de la competició per la covid-19.

A mitjan juliol és previst que es disputi la promoció d’ascens a Segona Divisió B en què el Sant Andreu tindrà l’oportunitat per pujar de categoria. Des que la lliga es va aturar el passat mes de març a causa de la pandèmia de la COVID-19, els jugadors andreuencs han entrenat durant tres mesos de forma individual, primer només dins dels seus domicilis i després fent esport a l’aire lliure.

Aquest dilluns la plantilla quadribarrada s’ha exercitat per primer cop al Narcís Sala dividits en grups reduïts i mantenint totes les mesures de seguretat indicades pels òrgans competents. Com que la regió sanitària de Barcelona ha entrat en la fase 2 del desconfinament, el Sant Andreu ja pot entrenar-se al Narcís Sala per a recuperar sensacions i començar a agafar la forma física adequada i preparar la promoció d’ascens.

Ara per ara, i si no hi ha cap canvi, mentre es mantingui la fase 2 a Barcelona, els entrenaments es faran en grups reduïts. Més endavant, Mikel Azparren i el cos tècnic ja podrà preparar entrenaments per a tota la plantilla alhora.

Fotografies: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS