El Sant Andreu tornarà als entrenaments dilluns vinent

Juanan Gallego

La plantilla s’exercitarà al Narcís Sala a porta tancada i en grups reduïts per a preparar la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’

El primer equip del Sant Andreu tornarà dilluns vinent als entrenaments després de gairebé tres mesos d’aturada per la crisi del coronavirus i el confinament, atès que la regió sanitària de Barcelona accedirà a la fase 2. Els futbolistes s’han exercitat a casa seva durant aquest temps i també han pogut practicar esport a l’aire lliure des de finals d’abril.

Els entrenaments començaran dilluns a la tarda al Narcís Sala i seran a porta tancada. Es faran en grups reduïts i seguint totes les normes i protocols sanitaris establerts. Les instal·lacions també hauran estat degudament desinfectades.

Per altra banda, la plantilla i el cos tècnic es faran aquest dimecres els tests serològics per tal de descartar que hi hagi cap contagi. Es preveu una segona tongada de tests abans de disputar el primer partit de la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’, fixat el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS