Carlos Craviotto i Laro Setién causen baixa

El porter i el migcampista han comunicat a la UE Sant Andreu que no renovaran sengles contractes.

Carlos Craviotto i Laro Setién han comunicat al club que no renovaran sengles contractes de cara a la temporada vinent. Ambdós causen baixa i s’afegeixen a les marxes de Ramon Terrats, Roger Escoruela i Sergi Serrano.

Craviotto va arribar al Sant Andreu a mitjan novembre per a suplir la sortida de José Segovia per motius laborals. El porter ha disputat quinze partits amb la quadribarrada, en els quals només ha encaixat deu gols. Setién va incorporar-se al club l’estiu passat, provinent de l’Escobedo. El migcampista ha jugat un total de divuit partits aquesta temporada, i ha marcat tres gols.

Des de la UE Sant Andreu agraïm a Craviotto i Setién el treball durant aquests mesos i els desitgem sort i encerts en el futur.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS