Carroza: “Ascendir amb el Sant Andreu significaria tot per a mi”

Alberto Carroza ha parlat pels mitjans oficials del Club sobre l’actualitat de l’equip i la preparació envers la promoció d’ascens d’aquest mes de juliol.

El segon capità andreuenc, Alberto Carroza, disputarà la seva segona promoció d’ascens a Segona Divisió B amb el Club quadribarrat, una cita que hi arriba amb molta il·lusió tant per Carroza com per tot l’equip. Remarca que vol “veure el Sant Andreu on mereix estar“.

Retorn als entrenaments després del confinament

“Teníem moltes ganes de tornar a entrenar al Narcís Sala. Amb el pas de les setmanes ens anem trobant millor i amb moltes ganes que arribi ja la promoció d’ascens”.

La motivació de l’equip envers el ‘PlayOff’

“Els futbolistes estem molt motivats. És una oportunitat única. Hem estat molts mesos treballant per arribar-hi i només queda que seguir lluitant”.

El format del ‘PlayOff’

“Sobre el tema de la seguretat em sembla bé perquè no hem de sortir de Catalunya. Això sí, el grup català és molt dur i els quatre equips ens coneixem molt bé. Ho donarem tot”.

Jugar sense l’afició present al municipal de Badalona

“Segur que ho notarem. Som el Sant Andreu i tenim la millor afició. Això sí, un cop comenci el partit només pensarem a guanyar”.

Oportunitat per ascendir

“L’únic que vull és ascendir amb el Sant Andreu. Vull veure l’equip on mereix estar. Són molts anys que el Sant Andreu està a Tercera i com a mínim mereix estar a Segona B”.

Què significaria ascendir amb el Sant Andreu

“Ho significaria tot. Hi ha molt treball fet dels darrers anys. Ens hem quedat a les portes, ja sigui d’entrar al ‘PlayOff’ o en la mateixa promoció d’ascens. És el moment”.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS