Compra la teva mascareta del Sant Andreu!

mascareta Sant Andreu

El club posarà aviat a la venda mascaretes personalitzades a les oficines del Narcís Sala, que costaran 2,95 euros, mitjançant Sports Diagonal.

La UE Sant Andreu posarà aviat a la venda les seves mascaretes personalitzades a les oficines del Narcís Sala, mitjançant Sports Diagonal. El club ha decidit de subvencionar-les amb un preu de 2,95 euros, atès que considera que amb la salut no s’ha de fer negoci. Són de color negre, amb l’escut del Sant Andreu i porten els lemes ‘L’orgull del poble’ i ‘Sempre quadribarrats’.

Animem els nostres socis i aficionats a posar-se la mascareta del Sant Andreu, per salut i per a lluir els nostres colors quadribarrats! La mascareta és imprescindible per a protegir-nos de la covid-19 i serà obligatòria els pròxims mesos al transport públic i en diversos establiments, així com recomanable a l’espai públic.

Hi haurà tres talles disponibles. Una de petita, per a infants d’entre tres i vuit anys; una de mitjana, per a nens i adolescents d’entre nou i quinze anys; i una de gran, per als joves i adults.

Les mascaretes arribaran al Narcís Sala els pròxims dies, n’informarem pròximament a la web i a les xarxes socials del club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS