El Sant Andreu jugarà un amistós amb el Sabadell

sant andreu sabadell

El partit serà a porta tancada divendres a les 19:00h a la Nova Creu Alta.

La UE Sant Andreu ha acordat amb el CE Sabadell la disputa d’un partit amistós aquest divendres a les 19:00h a la Nova Creu Alta, amb l’objectiu que ambdós equips puguin agafar ritme de competició de cara a sengles promocions d’ascens.

El partit serà a porta tancada tant per al públic com per la premsa, i se seguiran tots els protocols de seguretat establerts.

A dues setmanes de disputar la semifinal del ‘playoff’, el Sant Andreu accelera en la seva preparació per a arribar en les millors condicions possibles al partit contra L’Hospitalet al Municipal de Badalona, que encara no té un horari fixat.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS