El Sant Andreu ha caigut eliminat a la semifinal del ‘playoff’ d’ascens davant L’Hospitalet. Els quadribarrats necessitaven guanyar per a accedir a la final, però el partit s’ha acabat sense gols.

La primera part ha estat molt intensa, amb domini del Sant Andreu fins el tram final. Els quadribarrats han collat L’Hospitalet amb una pressió alta i creant perill per les bandes i a pilota aturada. Jaume ha rematat fora un córner (11’) i un xut de falta de Ton Alcover ha sortit molt a prop de la porteria (22’). Juanan ho ha intentat des de la frontal, però el xut l’ha blocat Aliaga (27’).

El Sant Andreu buscava la porteria, mentre els riberencs intentaven sortir al contracop. Després de la pausa d’hidratació, el partit ha embogit. Elhadji no ha pogut rematar una cessió amb el pit de Sergi Serrano després d’una centrada de Llamas (34’) i Juanan ha rematat fora amb un xut mossegat (36’). Els últims minuts, L’Hospitalet s’ha despertat i ha posat l’ai al cor als quadribarrats, però ha aparegut Carlos Craviotto amb tres aturades immenses per mantenir el Sant Andreu dins la semifinal.

El porter andreuenc ha negat el gol a Salinas per partida doble, primer aturant un u contra u (37’) i després traient un peu per a desviar un altre xut a boca de canó (38’). També ha evitat el gol de Moha en un altre u contra u (46’), i ha tingut sort que un xut de Soler des de la frontal piqués contra el pal (47’).

La segona meitat ha començat amb més control pel Sant Andreu, que ha tancat de nou l’àrea. El partit s’ha equilibrat i a ambdós equips els ha costat crear perill a la porteria rival. Azparren ha refrescat l’equip amb els cinc canvis possibles, però els riberencs han defensat millor que a la primera meitat i ha costat que els andreuencs posessin Aliaga contra les cordes.

El Sant Andreu s’ha abocat al tram final del partit, però els riberencs s’han defensat amb solidesa i el desgast físic ha passat factura. David Serrano ha xutat per sobre de la porteria (89′) i s’han afegit deu minuts per les pèrdues de temps, els canvis i la pausa d’hidratació. Tanmateix, els andreuencs no han pogut perforar la porteria i han acabat eliminats.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet (0): Aliaga, Reina (Juste, 85′), Parera, Gómez, Soler, Canario (Genar, 56’), Salinas (Miquel Ripoll, 56’), Diego, Bruno (Ton Ripoll, 46’), Eudald i Moha (Cristian Alfonso, 46’).

UE Sant Andreu (0): Craviotto, Llamas (Adri Rivas, 74’), Jaume (Laro, 74’), Noguera, Roger (Terrats, 69’), Víctor, Alcover (David Serrano, 69’), Juanan, Sergi Serrano (Sergi Moreno, 59’), Josu i Elhadji.

Àrbitre: Sra. Acevedo Dudley, ha amonestat Soler, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, Parera, Miquel Ripoll i Genar per L’Hospitalet i Noguera, Elhadji i Sergi Moreno pel Sant Andreu.

Incidències: partit corresponent a la semifinal de la promoció d’ascens a Segona Divisió ‘B’, disputat a l’estadi Municipal de Badalona, a porta tancada.

Roda de premsa de Mikel Azparren

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS