Definits els horaris del ‘playoff’ d’ascens

playoff sant andreu

El Sant Andreu jugarà la semifinal contra L’Hospitalet el dissabte 18 de juliol a les 20:00h, i la final seria el dissabte 25 a les 20:00h. El ‘playoff’ serà a porta tancada.

Aquest matí, els representants dels quatre clubs classificats per al ‘playoff’ d’ascens a la Segona Divisió ‘B’ s’han reunit a la seu de la FCF per a acordar conjuntament els horaris de les semifinals i de la final de la promoció d’ascens, que es disputaran al Municipal de Badalona.

El Sant Andreu disputarà la semifinal contra L’Hospitalet el dissabte 18 de juliol a les 20:00h. L’altra semifinal, que enfrontarà l’Europa i el Terrassa, es disputarà el diumenge 19 de juliol a les 20:00h. En el cas que el TAD donés la raó al Sant Andreu, la semifinal amb el Terrassa seria el diumenge.

La final es jugaria el dissabte 25 de juliol a les 20:00h, un horari definit a l’espera de la validació definitiva de la televisió. Cal recordar que en cas d’empat no hi ha pròrroga ni penals i avança l’equip millor classificat a la lliga.

Pel que fa a la presència de públic, la UE Sant Andreu s’ha mostrat partidària que n’hi hagués, seguint tots els protocols i mesures de seguretat, així com els altres clubs. No obstant això, la petició no ha estat atesa. La RFEF va recomanar a totes les federacions territorials que es jugués a porta tancada i aquest criteri ha estat el que ha prevalgut.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS