Instruccions per veure el ‘PlayOff’ per Footters

La UE Sant Andreu disputa aquest dissabte la semifinal de la promoció d’ascens a Segona Divisió B contra l’Hospitalet a partir de les 20:00 h. A continuació us expliquem com poder veure l’enfrontament en directe a través de la plataforma Footters.

No hi haurà públic en els partits de la promoció d’ascens a Segona Divisió B que es disputin al Municipal de Badalona aquest mes de juliol. Per això, el Club ha arribat a un acord amb Els Catalanistes per poder veure en aquest centre cultural el partit a través d’una pantalla gegant, però amb la limitació d’aforament de fins a 25 persones, que han de reservar plaça prèviament. Els primers interessats a apuntar-s’hi seran els que hi podran assistir.

El ‘PlayOff’ també el podrà veure cadascú al seu domicili a través de la plataforma Footters. Per un preu de 12,99 € qualsevol aficionat andreuenc podrà visualitzar el partit del Sant Andreu contra l’Hospitalet, i en cas de superar ronda els quadribarrats, també en el preu està inclòs el duel contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Terrassa i l’Europa. Qui estigui interessat ha d’omplir aquest senzill formulari en què s’ha de donar d’alta com a usuari a Footters i posteriorment fer el pagament. Aquesta promoció és vàlida fins aquest divendres 17 de juliol.

El partit per Footters es pot veure a través de diferents opcions com l’ordinador, telèfon mòbil, una televisió Smart TV i tauleta o Chromecast. A més, Footters permet l’opció de compartir el compte i amb un mateix usuari pots veure el partit en directe a través de dos dispositius diferents simultanis.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS