Jaume Villar: “Demostrarem l’ànima competitiva que tenim”

Jaume playoff Sant Andreu

Jaume Villar ha parlat pels mitjans oficials del club sobre la preparació per la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

El defensa i migcampista del Sant Andreu Jaume Villar ha parlat amb els mitjans oficials del club sobre el ‘playoff’. Jaume explica el ben conjurat que està l’equip per a aconseguir l’objectiu i afirma que el Sant Andreu està preparat tant físicament com mentalment per a competir.

La tornada als entrenaments

“Les primeres setmanes van ser una mica més complicades, però ens hem pogut preparar bé. Hem tornat molt bé, millor del que em pensava. Ens han fet sentir molt còmodes en aquest sentit, ens ho estan fent tot molt bé dins i fora del club a l’hora de fer les proves”.

El moment personal

“M’he sentit bé aquest any, igual que el passat. És un grup que t’ajuda moltíssim. Enguany no vam començar tan bé com ens hagués agradat, però ara érem en un bon moment de forma i segurament haguéssim acabat més amunt”.

La il·lusió pel ‘playoff’

“És un grup que fa molt temps que busca això. Ho notes a l’ambient. Només arribar a aquest club ja ho sents, tot el dia es parla del ‘playoff’. És una llàstima que ho hàgim de viure completament diferent, que no ho puguem jugar a casa. Estem molt conscienciats i preparats per a ascendir”.

Jugar sense afició

“Tenim una afició mínim de Segona ‘B’ i de Segona ‘A’ tranquil·lament. Crec que nosaltres sortim com els més perjudicats. Al final són dos partits, estem més a prop que de qualsevol altra manera i si puges ho recordaràs igual. Estem molt il·lusionats, és un projecte que ve d’anys enrere i els capitans i la gent que porta més temps ha fet molt bona feina a l’hora de transmetre aquest sentiment. Per sort els nous ens hem adaptat molt bé, és un sentiment que aquest any s’ha de complir ja”.

Ànima competitiva

“Som l’equip més competitiu de tots i això segurament és un dels nostres segells. No podem permetre que amb públic o sense, en qualsevol circumstància, deixem de competir. És per nosaltres i l’afició. Serà estrany, però demostrarem l’ànima competitiva que tenim. L’any passat ens vam quedar amb l’espineta. Seria històric per mi. Sempre he comentat a casa que m’encantaria classificar-nos pel ‘playoff’ simplement per veure el camp ple, aquesta sensació que parlen de papallones a la panxa. Si arribéssim a pujar, m’hagués encantat que fos aquí al Narcís Sala”.

Ascendir a Segona ‘B’

“Fa dos anys que sóc aquí però tinc la sensació que en porto bastants més. Hem fet un grup molt bo i això és com una família. Seria una alegria brutal per tots, molt maco per nosaltres i sobretot per l’afició. Aquest club no es mereix estar a Tercera i ho hem d’aconseguir com sigui. Estem preparats físicament i mentalment, que no serà fàcil. No podem perdre els nervis en certs moments”.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS