Joan Noguera i Ton Alcover continuen al Sant Andreu

Els dos futbolistes andreuencs tenen contracte en vigor i continuaran vinculats almenys una temporada més a la UE Sant Andreu.

Una vegada acabada la temporada i confirmades les primeres baixes de futbolistes que han decidit de refusar de renovar amb la UE Sant Andreu, el Club confirma la continuïtat de dos dels pilars de l’equip una temporada més.

Joan Noguera complirà la seva sisena campanya al Narcís Sala. Enguany ha disputat 22 partits i ha anotat un gol, dirigint la defensa des de l’eix i tornant a ser un dels futbolistes més destacats per la seva aportació defensiva.

Ton Alcover ha tornat a brillar amb llum pròpia després d’una temporada difícil per una lesió que el va mantenir apartat molts mesos del terreny de joc. El tercer capità i pulmó quadribarrat complirà la cinquena temporada consecutiva, i la setena comptant les seves dues etapes al Club. Enguany ha disputat 23 partits en què ha marcat cinc gols i repartit quatre assistències.

Ton Alcover amb el Sant Andreu. | Judit Andreu – UESA

Imatge destacada: Joan Noguera amb el Sant Andreu | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS