Josu: “L’equip està preparat”

Josu Rodríguez ha parlat pels mitjans oficials del club sobre la preparació per la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

El davanter del Sant Andreu Josu Rodríguez explica que l’equip treballa físicament i mentalment per a guanyar els dos partits del ‘playoff’ i aconseguir l’ascens. Destaca que és l’hora de convertir les paraules en fets i portar el Sant Andreu a una categoria superior.

Retorn als entrenaments

“Costa adaptar-se als canvis de direcció i de ritme. Ara estem en un bon punt i hem de continuar fent treball de força amb el Dani [preparador físic], i a part recordar aspectes tàctics i tècnics. Estem molt contents amb el Leo [encarregat de material], està fent un treball increïble. Ho té tot controlat i ens tracta com si fóssim professionals”.

Treball de cara al ‘playoff’

“Hi ha dos temes, el físic i el mental. Sabem que l’empat no ens val, per tant estem treballant el tema mental i l’equip crec que està preparat. Molts jugadors fa temps que som aquí buscant l’ascens. Tinc l’espina clavada de l’any del Castelló. El meu objectiu personal és pujar el Sant Andreu a la categoria on es mereix. Al final és una via ràpida, guanyar dos partits. Aquest equip té la capacitat d’aconseguir-ho”.

Jugar sense l’afició

“No ens hem d’enganyar, que no hi hagi públic afecta directament al Sant Andreu. Som l’equip dels quatre que hi ha, amb gran diferència, que els partits a casa i fora portem més gent. Sí que és veritat que com a jugador si vols pujar has d’evitar pensar en aquestes coses externes que et poden afectar, però és un hàndicap que tenim”.

Oportunitat per a ascendir

“Tenim ganes de guanyar el primer partit i de passar a la final i intentar aconseguir l’ascens, per tota la gent. Jo i molts jugadors que el coneixem tenim una cosa especial amb en Miquel Jové i això és un plus que ens ha de donar força i hem de pensar cada segon durant el partit en ell perquè això ens doni la força vital per quan no arribem a una pilota intentar-hi arribar i aconseguir-ho”.

El moment personal

“Sempre em passa el mateix, començo irregular. No sé si és mental, perquè físic normalment no és. Ara estava en un moment individual de forma, igual que el conjunt de l’equip. Estic content amb els anys aquí, el cos tècnic, els companys i el tracte de l’afició. Intento donar el màxim per l’equip”.

‘Playoff’ definitiu

“Hem d’intentar que aquest ‘playoff’ sigui el definitiu. Però no de paraula, amb fets. Puc dir moltes vegades que tinc una espina clavada, però ho haig de demostrar. No serveix de res queixar-nos de la normativa de l’empat. Hem de sortir a guanyar i guanyar, sigui com sigui. És l’objectiu que em vaig marcar quan vaig tornar aquí”.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS