Juanan Gallego: “Seria brutal per l’equip i l’afició poder ascendir”

Juanan Gallego

Juanan Gallego ha parlat pels mitjans oficials del club sobre la preparació per la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

El migcampista del Sant Andreu Juanan Gallego ha explicat als mitjans oficials del club com afronta l’equip i ell mateix personalment el ‘playoff’ d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

Retorn als entrenaments

“Vam començar millor que en una pretemporada normal al juliol. A casa no pots fer moltes coses, però entre que no hem parat del tot i que després vam poder començar a sortir a córrer vulguis o no arribes millor preparat que a una pretemporada normal. Ha estat progressiu i ara estem molt millor que al principi.”

La proximitat del ‘playoff’

“Ho veig amb moltes ganes. Estem entrenant per a un objectiu clar. Porto diversos anys aquí i és un objectiu que estem treballant fa molt temps. He tingut la sort de disputar un ‘playoff’. Aquest és una mica diferent, però no deixa de ser un ‘playoff’. Estem treballant per arribar-hi de la millor manera possible”.

Jugar sense afició

“El format és una mica estrany. No tenir afició en un camp de futbol ens condiciona una mica, però si es jugava havia de ser d’alguna manera. Els quatre equips ens coneixem, això pot sortir bé o malament, però és diferent. Quan comença el partit t’aïlles una mica de l’exterior, però en moments que l’equip baixa una mica el llistó o el ritme, t’atabales si et colla el rival, sentir la teva afició animant-te… tinc la sort d’estar aquí des de juvenil i sé que en un altre lloc no tindria això.”

El moment individual

“Tots els jugadors volem més. Sóc bastant exigent amb mi mateix. Però porto diversos anys aquí i no em puc queixar de res. El cos tècnic m’ha donat sempre l’oportunitat de jugar bastant i jo intento sempre donant el màxim de mi i aportar el màxim a l’equip. Enguany he jugat de lateral i extrem, al final és adaptar-me a la posició i intentar fer-ho el millor possible. No és de les meves millors temporades, però estic content.”

Tornar el Sant Andreu a Segona ‘B’

“Ho visc amb moltes ganes. L’altre ‘playoff’ va ser bastant diferent, però el fet d’haver estat confinats tant temps a casa et fa pensar molt i valorar coses que potser abans no valoraves tant. Una d’elles és poder jugar, entrenar i disputar un ‘playoff’. Aquest punt extra de tot el que ha passat també em fa estar més motivat. Hi ha hagut temps difícils i seria brutal per l’equip i l’afició, que és una barbaritat, poder ascendir i poder gaudir de les petites vacances que tindrem sabent que el Sant Andreu torna a estar a la Segona ‘B'”.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS