L’Hospitalet – Sant Andreu: arriba l’hora de la veritat

El Sant Andreu afronta demà a les 20:00h la semifinal del ‘playoff’ d’ascens a la Segona Divisió ‘B’ contra el CE L’Hospitalet al Municipal de Badalona, en una promoció d’ascens atípica sense la presència de públic a les grades.

Després de quatre mesos sense competir i d’un mes de preparació, el Sant Andreu afronta l’hora de la veritat. L’equip de Mikel Azparren té l’ascens entre cella i cella i competirà per a assolir-lo amb dues victòries, començant per derrotar L’Hospitalet en una semifinal a cara o creu. Als quadribarrats només els val la victòria, atès que un empat classificaria els riberencs per a la final del cap de setmana vinent.

Serà una promoció d’ascens atípica, a partit únic i sense afició a les grades. Els andreuencs van sorprendre l’equip dimecres amb una acció espectacular a la rodalia del Narcís Sala. El Sant Andreu haurà de jugar sense el suport de l’afició a la graderia, però conscient que tot el poble empeny l’equip cap a la final.

El Sant Andreu ha fet l’últim entrenament aquest vespre al Municipal de Badalona, l’escenari del partit.

CE L’HOSPITALET – UE SANT ANDREU

Competició: semifinal de la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’
Horari: dissabte 18 de juliol, a les 20:00h
Estadi: Municipal de Badalona
Àrbitre: Ainara Acevedo Dudley, assistida per Guillem Batlle Capa, Marc Bondia López i Sergi Carrero Romera (quart àrbitre)
Seguiment: @uesantandreu, Footters, SantAndreuRàdio.com

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS