Marcel Serramitja es queda al Sant Andreu

La UE Sant Andreu anuncia la renovació de Marcel Serramitja per una temporada. El davanter andreuenc ha superat la greu lesió al genoll que el va tenir apartat dels terrenys de joc tota la temporada passada i afronta la seva segona campanya al Narcís Sala amb ganes de demostrar la seva qualitat.

Marcel Serramitja continua a la UE Sant Andreu i d’aquesta manera podrà debutar amb la quadribarrada en la seva segona campanya com a andreuenc.

El davanter de 26 anys va arribar al Club el passat estiu provinent del Terrassa, on havia marcat 9 gols la temporada anterior. La mala sort, però, va fer que Serramitja es lesionés greument del genoll en un dels primers entrenaments amb l’equip andreuenc i va estar de baixa tota la campanya 2019/2020. No va arribar a debutar amb la quadribarrada, només va poder entrar en la convocatòria de la semifinal del ‘PlayOff’ d’ascens a Segona Divisió B contra l’Hospitalet, però no va disputar cap minut.

D’aquesta manera Serramitja podrà demostrar la seva qualitat i reforçar l’atac del Sant Andreu amb la seva polivalència perquè pot ocupar diverses posicions de la parcel·la ofensiva.

Imatge: Marcel Serramitja en la presentació del Sant Andreu a l’inici de la temporada passada. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS